#

Gluténmentes Séf

  • receptjei: 26
  • regisztrált: 2016.05.01

Gluténmentes Séf adatai

Rólam

13 évig dolgoztam a Hungar Hotels kötelékeiben lévő éttermekben ( Kárpátia, Bajkál ). Az utolsó 5 évben már konyhafőnök-helyettesként és konyhafőnökként. 1994-ben vettem át egy kifőzdét, amit 2009-ig vittem, majd a másik működő családi vállalkozásban vállaltam nagyobb szerepet. 15 éve főzők gluténmentesen itthon, mióta kiderült a fiamról és feleségemről, hogy lisztérzékenyek.

Hobbik

főzés, horgászat

Mióta főzök

13 évig dolgoztam a Hungar Hotels kötelékeiben lévő éttermekben (Kárpátia, Bajkál). Az utolsó 5 évben már konyhafőnök helyettesként és konyhafőnökként. 1994-ben vettem át egy kifőzdét, amit 2009-ig vittem, majd a másik működő családi vállalkozásban vállaltam nagyobb szerepet. 15 éve főzők gluténmentesen itthon, mióta kiderült a fiamról és feleségemről, hogy lisztérzékenyek.

A hely, ahol főzök

Jelenleg itthon.

Ars poetica a konyhában

Célom, hogy a gluténmentes ételek legalább olyan jók legyenek, mint az eredetiek, ha nem jobbak. Ne lehessen észrevenni különbséget, mindezt megfizethetően.

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!