Gib.Kat. szakács

Gib.Kat.
hozzászólások

adatok:

Profil: Giballa Katalin
Mióta szakács: 2012. 01. 29.


Blog, weboldal:

giballakatalin@gmail.com
http://www.nosalty.hu/sajat/receptkonyvem
htt://gibkatkonyhaja@blogspot.com

mióta főzök:

Kb. 15 éve, de azóta igen intenzíven sütök, főzök. Hűtőm, spájzom mindig teli, mert úgy érzem jól magam.

a hely, ahol főzök:

Itthon a konyhámban.

ars poetica a konyhában:

Szenvedély, minden legyen az. ami a neve. Szeretem az intenzív ízeket, csak jó minőségű alapanyagokkal dolgozom. Nekem még az esetleges búbánatom is elillan a konyhában, annyira kikapcsol, inspirál.
Amit még szeretek, gyorsan jókat és sokat főzni. Csak semmi görcsösség!!!! Ha lazán, ösztönösen állok a dolgokhoz  (és ez nem csak a sütés-főzésre vonatkozik) általában a siker is megvan. . Nem vagyok egy méricskélős tipus, inkább érzés után megyek.
Mondásom: a csili fogyaszt (csak nem engem)

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!