Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gasztrokalandozások szakács

Gasztrokalandozások
hozzászólások

adatok:

Profil: Gasztrokalandozások Szilveszterrel
Mióta szakács: 2018. 03. 11.
Baranya megye / Szilveszter

Blog, weboldal:

 
https://www.facebook.com/GasztrokalandozasokSzilveszterrel/
@GasztrokalandozasokSzilveszterrel

mióta főzök:

Meglehetősen korán kezdtem: 6 évesen unatkoztam mamáméknál, akik épp krumplit szedtek: egy bableves és egy csípős lecsó készítésével ütöttem el az időt! A leves sótlan lett, a lecsó tényleg csípős, de legalább finom! :-)
18-20 éves korom óta főzök egyre aktívabban.

a hely, ahol főzök:

Általában otthon, időnként a családomnál, barátoknál vagy épp a szabadban.

ars poetica a konyhában:

Légy bátor és engedd szabadon a kreatív energiáid!
Némi utánaolvasással, kreativítással és bátorsággal még egy amatőr szakács is finom és látványos ételeket tud letenni az asztalra!
Imádom vegyíteni egymással a különböző konyhák alapanyagait, ízeit, és valami újat alkotni belőlük! :-)

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!