Nem vagyok egy főzőzseni, de a családomnak mindennap kell valamit készítenem! Azt gondoltam inkább veszem a dolog kellemes oldalát és felíratkoztam a nosalty-ra. Már jónéhány receptet kipróbáltam, több - kevesebb sikerrel a családtagjaimtól kapott visszajelzések alapján.
Nem tudom mikor lesz belőlem szakács, de igyekszem!
Hobbik
hátha a főzés lesz???
Mióta főzök
Mióta gyerekeim vannak, azóta rendszeresen főzök. Azaz minden nap.
A hely, ahol főzök
A konyhámban főzök.
Ars poetica a konyhában
Az otthoni koszt, a meleg étel, ezen belül a leves nagyon fontos.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.