Hajdanán, amikor felvételt nyertem az egyetemre és a kollégiumba is sikerült bekerülnöm, vérbeli antiháziasszonyként minden főzéssel kapcsolatos tevékenységet igyekeztem elkerülni.
A változást vegánná válásom hozta, 2014 nyarán.
Ekkor rájöttem hogy vegánként igazán "badass" dolog a főzés.
Azóta szükségessé vált, hogy össze tudjak ütni valami ehetőt, hogyha megéhezem, másrészt amióta kizárólag növényi alapanyagokat használok, egyre nagyobb lelkesedéssel viszonyulok a főzéshez is.
A hely, ahol főzök
A kollégiumi közös konyhát használom.
Ars poetica a konyhában
Kétszer ugyanazt az ételt sosem készítem el. A lényeg hogy minél több lehetőséget kipróbáljak.
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?