#

Borzas

  • receptjei: 3
  • regisztrált: 2012.02.10

Borzas adatai

Mióta főzök

Nagyjából 2011 óta viszek saját konyhát, azóta élek külön a szülői háztól. Azelőtt kevésbé kaptam teret anyám mellett a konyhában, akkor is leginkább csak nagy családi összejvöeteleken, amikor 15-20 főre kellett főzni, így nekem az jelentett kihívást, hogy megtanuljak 2 személyre főzni :) Otthonról igen konzervatív gasztronómiai mintákat hoztam, (amivel probléma nincs, hiszen mindig az az 'igazi', amit anyu főz :) ) ezért óriási szenvedéllyel, és kísérletezési kedvvel álltam neki a konyhaművészetek elsajátításának. Szívesen próbálok ki különféle fűszereket, alapanyagokat, más nemzetek konyháit. 2014-ben egyik napról a másikra úgy döntött a párom, hogy felhagy a húsfogyasztással, aminek meglepő módon nagyon örültem :) Akkor úgy döntöttem, hogy annyi időm nincs, hogy kétfélét főzzek nap mint nap, ezért felhagytam a húsfőzéssel, így én csak "félvegának" tartom magam :)

A hely, ahol főzök

Angyalföld

Ars poetica a konyhában

Talán "közhelyesen" hangzik, de a kreativitást tartom fontosnak a konyhában :)

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?