A szokásos, de igaz: gyerekként nagyon szerettem anyukámat nézni, amikor sütött. Közben beszélgettünk, kóstolgattunk. Első főztöm borsóleves és palacsinta volt, első süteményemet viszont titokban kellett sütnöm, hogy senki bele ne szóljon. Háááát... fűrészpor lett belőle.
A hely, ahol főzök
USA (Florida)
Ars poetica a konyhában
Törjünk ki a szürke hétköznapokból!!! Néha főzzünk valami pepecses ínyencséget, terítsünk meg gyönyörűen, hozzá valamilyen finom bor - és voila! Ugyanígy, undok hideg napokon készítsünk valami tarkabarka mediterrán finomságot és hirtelen minden megváltozik.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.