#

Boribon

  • receptjei: 21
  • regisztrált: 2010.10.30

Boribon adatai

Mióta főzök

A szokásos, de igaz: gyerekként nagyon szerettem anyukámat nézni, amikor sütött. Közben beszélgettünk, kóstolgattunk. Első főztöm borsóleves és palacsinta volt, első süteményemet viszont titokban kellett sütnöm, hogy senki bele ne szóljon. Háááát... fűrészpor lett belőle.

A hely, ahol főzök

USA (Florida)

Ars poetica a konyhában

Törjünk ki a szürke hétköznapokból!!! Néha főzzünk valami pepecses ínyencséget, terítsünk meg gyönyörűen, hozzá valamilyen finom bor - és voila! Ugyanígy, undok hideg napokon készítsünk valami tarkabarka mediterrán finomságot és hirtelen minden megváltozik.

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!