A történetem 1853-ban egy Renescure nevű francia falucskában kezdődött. Sokan nem is tudják, de a cég borókabogyó szeszfőzdeként indult, melyet Looius A. Bonduelle és L.L. Roussel alapított.
Hamarosan egy cukorfinómítóval bővült a gyár és virágzásnak indult a vállalkozás. Később azonban a zöldséggyártás került fókuszba, és elindult a borsótermesztés is. 1926-ban már 90 000 konzerv zöldborsót gyártottunk le. Érdekesség, hogy 1957-ben igazi innovációnk volt a borsó és bébirépa konzerv zöldségkeverék, 1978-ban pedig már nyitófüllel ellátott, könnyen nyitható konzervekbe csomagoltuk a kukoricát.
Ma a Bonduelle az egész világon és hazánkban is az egyik legjelentősebb zöldségfeldolgozó cég. Az 1863-as francia alapítású családi vállalkozás immár több mint 20 éve van Magyarországon. A Bonduelle neve egyet jelent a minőséggel és az ízletes, zöldséges ételek végtelen variációival.
A hely, ahol főzök
A Bonduelle elkötelezett híve az egészséges életmódnak, és valljuk, hogy az egészség a konyhában kezdődik! Fogadd meg a tanácsunkat, miszerint szíved egészségét sok zöldség-fogyasztással őrizheted meg! A Bonduelle élelmiszerek szigorú minőségbiztosítási szűrőn esnek át, mielőtt forgalomba kerülnének, ezért a változatos és egészséges táplálkozás irányelveit követve bátran szerepeltethetjük őket az étrendben. A zöldségek betakarítása és a feldolgozás folyamata között csak néhány óra telik el, így a késztermék megőrzi az alapanyag ízét és tápértékét. Meríts inspirációt a zöldségekből, engedd szabadjára a kreativitásod és próbálj ki új ételvariációkat Bonduelle-lel!
Ars poetica a konyhában
Napjainkban már szinte elképzelhetetlen, hogy egy ebéd vagy vacsora zöldségek, és saláták nélkül múljon el. Ehhez nyújtanak kitűnő alapot a Bonduelle zöldségei, melyek a mindenki által kedvelt és ismert alapzöldségek mellett - mint például a kukorica és zöldborsó -, olyan különlegességeket is tartalmaznak, mint az ízletes szószos babok, a bébirépa, különböző kreatív zöldségkeverékek, vagy az üveges prémium gombák. A Bonduelle kreatív, széles körű felhasználási lehetőséget nyújt a konyhában, a konzerv vagy mirelit Bonduelle zöldségekből egyszerű, gyors, egészséges és finom ételeket készíthetsz nap mint nap. (x)
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!