hozzászólások (25)
104 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (25)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      NoSalty
      Nosalty / NoSalty k, 2014-07-29 15:04

      Kedves Beácska! Ezúton kérünk Téged, hogy adj meg egy működő e-mail címet, amelyen elérünk. A hét szakácsa című rovatba szeretnénk felkérésünket elküldeni számodra. Köszönettel: a Nosalty szerkesztősége (ide várjuk a jelenlegi elérhetőséged: szerkesztoseg@nosalty.hu)

      Sancho
      Sancho sze, 2012-02-22 10:39

      Kedves Szakácskolléga! Nagy örömmel olvasom a recepteket! Nincs benne semmi túlzás, semmi táposság! Gratula! Sancho.

      jucicooking
      jucicooking szo, 2012-01-28 07:01

      Kedves Beacska, lennel szives valaszolni a turos pogacsaval kapcsolatos kerdesemre?
      Biztosan nagyon elfoglalt vagy , kerem hogy segits, szeretnem holnap megsutni a pogacsa receptedet .
      koszonettel
      juci

      kicsigeszti
      kicsigeszti h, 2011-08-22 19:41

      Érdeklődnék, hogy megcsinálta-e valaki a Fánk 3. elnevezésű fánkot? Nekem iszonyatosan folyós volt a tésztája, szerintem a 90 dkg liszthez nagyon sok a 7 dl tej... Hiába tettem hozzá még lisztet, sajnos csapnivaló lett a fánk, el is vagyok keseredve:(

      Beacska
      Beácska / Beacska h, 2010-11-01 09:46

      Szia,
      a megsült padlizsánról le kell csepegtetni a barna színű levet, mert az teszi keserűvé. üdv. Beacska

      Tamila
      Tamila k, 2010-08-10 12:01

      Szia!
      Szeretnék e-mailben feltenni egy kérdést, ha lehetséges. Kaphatok elérhetőséget?
      Üdv:Petra

      Tamila
      Tamila k, 2010-08-10 12:01

      Szia!
      Szeretnék e-mailben feltenni egy kérdést, ha lehetséges. Kaphatok elérhetőséget?
      Üdv:Petra

      Dr.Major Péter
      Bloemcake / Dr.Major Péter szo, 2010-02-06 07:31

      Beácska !Gratulálok nagyon ügyes vagy ,de liszt nélkül h a manóba lesz ebből sütemény?Egyszerűen nem tudom elképzelni....segíts?!

      tbeus79
      tbeus79 cs, 2009-11-12 19:39

      Szia!

      Szeretném tudni,hogy a tejszínes rakott csmellhez főző tejszín kell,vagy csak sima tejszín?

      Bea
      Bloemcake / Bea p, 2009-11-13 10:54

      Szia,

      Én a sima tejszínt jobban szeretem használni, de a főzőtejszínt is alkalmazhatod. Bea

      tbeus79
      tbeus79 p, 2009-11-13 14:21

      Oké!Köszönöm szépen.Remélem finom lesz,mert nagyon gusztusos.

      Berger Ildikó
      Berger Ildikó k, 2009-02-03 19:41

      hát én azt szeretném megkérdezni h ez a csokis diós kocka kb. hány emerre jön ki?? mert farsangra osztálytársaimnak akarok csinálni !! Ennyi tojás muszáj bele nem lehet vmi mással kipótolni?? légyszi írj vissza már ha nem gond!! előre is köszi(L) Ildi

      Beacska
      Beácska / Beacska sze, 2009-02-04 11:46

      Ja, a tojás helyettesítést nem próbáltam még. A tojás lazává teszi a tésztát. B

      Beacska
      Beácska / Beacska sze, 2009-02-04 11:44

      szia, én a kb. 24X32-as tepsiben szoktam sütni. Szerintem úgy. 48 db-ra tudod felvágni. Az, hogy mennyi idő alatt fogy el az társaságtól függ. Bea