anyanéna szakács

anyanéna
hozzászólások (3)

adatok:

Profil: anyanéna
Mióta szakács: 2012. 02. 06.


mióta főzök:

28 éve.

a hely, ahol főzök:

A mini panelkonyhában. :)
Nagyon szeretnék képeket és recepteket feltenni, de a pc-m nem elég erős ahhoz, hogy egy "fényképkicsinyítő" programot elbírjon. Így "sajna csak" a többiek csodáit élvezhetem. Remélem ez majd változik idővel.De így is jó!! :)

ars poetica a konyhában:

A szokásos:szívvel, lélekkel és jó kedvvel. Máshogy nem  is megy.

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

zsuzsanna47
zsuzsanna47 Wed, 2013-06-05 22:04

Kedves Éva!
Köszönöm a villámgyors választ! A holnap sütött adagot névnapi buliba viszem, de később fogok
sütni váratlan vendég kínálására és saját csipegetésre is, amit lefagyasztok!
Jó éjszakát, szép napokat és további kellemes sütés-főzést kívánok Én is!
Üdv:Zsuzsa

zsuzsanna47
zsuzsanna47 Wed, 2013-06-05 17:58

Kedves Anyanéna!
Most készítem holnapra, "Sajtos pogácsa Katharosz konyhájából" című recept alapján a pogácsát.
Hozzászólásodban írtad, hogy a felét beteszed a mélyhűtőbe és majd ha szükséges elő tudod venni.
Azt kérdezném, hogy a nyers tésztának a felét, másnap a sima hűtőben történt kelesztés után egy gombócban rakod el? Vagy megsütöd és a kihűlt pogácsákat mély-hűtöd és ha kedved támad falatozni belőle, akkor kiolvasztod és esetleg vendégeknek is kínálod.
Nagyszerű ötletnek találom, csak nem vagyok biztos abban, hogy melyik megoldás az igazi.
Ha megtennéd, hogy válaszolsz, majd időnként ide nézek, mert Nekem nincs ilyen Fórumom.
A válaszodat előre is köszönöm! Szívből üdvözöl : Zsuzsa

anyanéna
anyanéna / anyanéna Wed, 2013-06-05 18:11

Szívesen leírom, :) hogy a már megsütött pogácsát, kihűlni hagyom és utána zacskózom, jó szorosan bezárom a száját.:)
Amikor "kell" (mert nagyon kell ám, olyan fincsi), akkor előveszem és szobahőmérsékleten hagyom kiengedni.
Aztán már csak megesszük.
Ugyanígy fagyasztok le kenyeret, pitét, muffint.
Jó sütést kívánok!!
Üdv. : Éva