Már kicsi korom óta szakács akartam lenni, mindig ott lógtam anyukám mellett, lestem, kérdeztem, majd úgy tíz éves korom körül megfőztem az első krumplilevesemet, 14 körül már sütöttem tésztát is, 20, amikor valóban szakácsnő lett belőlem, azóta többet meg nem álltam, 9 éve kint vagyok az olaszoknál, itt megtanultam olaszul főzni és sütni.
A hely, ahol főzök
most mindig itthon olszorszagbol
Ars poetica a konyhában
Szeresd azt, amit csinálsz, és ne búsulj, ha nem sikerül az első próbálkozásodkor.
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?