#

Amarilla

  • receptjei: 1
  • regisztrált: 2010.02.07

Amarilla adatai

Mióta főzök

Igazán aktívan nagyjából négy éve főzök, akkor ugyanis albérletbe költöztem az egyetem miatt. Előtte is besegítettem a konyhában, de az önálló főzés teljesen más. Eleinte gyakran igénybe vettem telefonos segítséget anyutól, vagy ha őt nem tudtam elérni, akkor a szomszéd nénitől.

A hely, ahol főzök

A saját konyhánkban, de gyakorlatilag bárkinél nekiállok főzni, ha úgy adódik a helyzet.

Ars poetica a konyhában

Az albérletek hiányos konyhai felszereltsége és az egyetemista lét korlátozott anyagi lehetőségei trükkös megoldásokra ösztönzik az embert. Szinte bármiből és bármilyen eszközzel lehet készíteni valami ehetőt.

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!