Konyha receptjellemző
Címlapról ajánljuk
5 alapanyag, amit ne használj hűtőhidegen
Sütésnél gyakran olvashatjuk receptekben, hogy bizonyos alapanyagokat feltétlenül használjunk szobahőmérsékleten (vagy éppen hűtőhidegen). Leginkább a tejtermékeknél fontos ez, de lássunk 5 másik hozzávalót is, ahol szintén érdemes figyelni!
Lakos BenedekÍgy védd meg a balkonnövényeket a hirtelen jött tavaszi fagytól
Bár javában dübörög a tavasz, továbbra is előfordulhatnak talaj menti fagyok és lehűlések, éppen ezért érdemes felkészíteni erre a növényeidet.
NosaltyÖrdög Nóra elárulta, milyen étrendnek köszönheti csodás alakját
Ördög Nóra csodás idomaiért még koplalni is képes.
NosaltyTovábbi cikkek
Így gondozzuk helyesen az aloe verát
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
Mit főzzek ma? Szárzellerkrémleves, babos csirke és almás csiga csillapítja...
Indítsuk az ebédet egy könnyed, de laktató szárzellerkrémlevessel, amit kövessen szaftos, tunkolható, paradicsomos-babos csirkeragu, a sort pedig almavajjal csavart csigák zárják.
Ekkor érdemes megmetszeni az orgonát
Mint a legtöbb kerti fát, cserjét és bokrot, a csodás illatú és kinézetű orgonát is meg kell néha metszeni, hogy igazán egészséges legyen, és kertünkben is pompásan mutasson.