r
Nosalty Logó

Zsiványpecsenye tojásos pácban

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Smaragd konyha
Zsiványpecsenye tojásos pácban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
grill
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír

zsiványpecsenyéhez

páchoz

Összesen 499 kcal
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír

zsiványpecsenyéhez

páchoz

Összesen 2496 kcal
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír

zsiványpecsenyéhez

páchoz

Összesen 267 kcal
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    47.8 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    646.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    409 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    114.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    109 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    47 micro
  • β-karotin
    224 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    1029 micro
  • Lut-zea
    200 micro
Összesen 499 kcal
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    67.8 g

Zsír

  • Összesen
    239.2 g
  • Telített zsírsav
    50 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    116 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    60 g
  • Koleszterin
    688 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3234.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    134 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    121 mg
  • Foszfor
    842 mg
  • Nátrium
    2043 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.4 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    573.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    276 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    60 mg
  • C vitamin:
    99 mg
  • D vitamin:
    89 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    136 micro
  • Kolin:
    543 mg
  • Retinol - A vitamin:
    172 micro
  • α-karotin
    235 micro
  • β-karotin
    1120 micro
  • β-crypt
    27 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1000 micro
Összesen 2496 kcal
  • 8% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    343.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    217 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    119 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    547 micro
  • Lut-zea
    106 micro
Összesen 267 kcal

Hozzávalók

zsiványpecsenyéhez

páchoz

Elkészítés

zsiványpecsenyéhez

  1. A két főtt tojássárgáját kikeverjük a mustárral, sóval, borssal, olajjal.
  2. A csirkemell filét, paradicsomot, paprikát, hagymát megmossuk, és nagyobb darabkákra vágjuk. A szalonnát is nagyobb darabkákra vágjuk.
  3. A húskockákat beleforgatjuk a tojásos pácba.
  4. Felhúzkodjuk a nyársra, és tepsibe rakosgatjuk, még meglocsoljuk olajjal, és megsütjük 200 fokon 25 percig.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 101 alkalommal
  • Receptkönyvben: 85
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2340
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 25.

Ajánló

Sült krumplival és tartármártással ajánlom!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zsiványpecsenye tojásos pácban
Smaragd konyha 149 recept

Mindegy, milyen sorrendben húzkodjuk fel a nyársra, az a lényeg, hogy mindenből legyen rajta. A pálcikákat be kell áztatni hideg vízbe, mielőtt felhúzkodjuk rá a finomságokat.

Hozzávalók

zsiványpecsenyéhez

páchoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek