Zöldfűszeres-mascarponés csirke recept

1 adag
577
kcal
Zöldfűszeres-mascarponés csirke
Zöldfűszeres-mascarponés csirke
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sütésből maradt mascarpone. Üde, finom étel kerekedett a mélyhűtött fűszernövények felhasználásával.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Fusilli.

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejszínes csirkemellfilé, mascarponés csirkemell, zöldfűszeres-tejszínes csirke
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst csíkokra vágjuk. A vöröshagymát felaprítjuk, kevés olajon megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a húst, sózzuk, borsozzuk, készre sütjük.
  3. Közben a mascarponét, a tejszínt, ízlés szerinti mennyiségű reszelt citromhéjjal, citromlével, sóval, borssal ízesítjük.
  4. A mártást a húsra öntjük, átforraljuk.
  5. Hozzáadjuk a zöldfűszereket, ezekkel már csak 1-2 percig főzzük.
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 4 903
elküldve: 1
receptkönyben: 118
elkészítve: 6/10
Facebookon megjelent: -

szakács

tenger

Mióta szakács: 2011.02.27.
56 recept

Hozzászólások (1)

fallzsu
fallzsuk, 2013-01-01 21:05

Kedves Tenger!

Köszi a receptet, én is úgy jártam, hogy maradt mascarponém és volt itthon csirkemell :) nagyon finom lett

Üdv: Zsuzsa

Legfrissebb cikkek

Türelem croissant-t terem
Türelem croissant-t terem
A croissant-készítés nem rövid folyamat, éppen ezért sokan nem is mernek belevágni. A család kedvence vajas csoda viszont bebizonyítja, érdemes az érte hozott erőfeszítésre.
A hét szakácsa: Nagymama receptjei
A hét szakácsa: Nagymama receptjei
Eheti kiemelt szakácsunk: Nagymama receptjei, alias Julcsi. 19 éves korában érintette meg a gasztronómia szele, azóta kialakította sajátos, "Julcsis" ízvilágát.
577