Zöldborsóleves tésztával recept

Zöldborsóleves tésztával
Zöldborsóleves tésztával
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors leves.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

borsóleves, zöldségleves
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajon megdinszteljük a hagymát, a végén hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, megfuttatjuk a zöldségeket, majd beletesszük a borsót is.
  2. Teszünk hozzá egy kevés lisztet, megszórjuk paprikával, borssal, s felengedjük vízzel. Morzsolunk bele húsleveskockát, apróra vágott chilipaprikát.
  3. Beletesszük a tésztát.
  4. Amikor minden megfőtt, tálalunk. Merünk egy tálba a levesből, kanalazunk rá tejfölt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 994
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

529