Zöldborsófőzelék babáknak recept

Zöldborsófőzelék babáknak
Zöldborsófőzelék babáknak
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ügyeljünk arra, hogy főzéskor a borsószemek egészen puhára párolódjanak.
1 éves kor után már héjastul, passzírozás nélkül is kaphatják a babák a borsót.


hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Feltétként csirkemájat kínáljunk hozzá.

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: vega
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
babakonyha: baba 8-12 hónap
fogás: főétel

elkészítés

  1. A borsót annyi vízben puhára főzzük, amennyi éppen ellepi. Szitán átpaszírozzuk.
  2. A megpucolt és kockákra vágott krumplit szintén megfőzzük.
  3. A krumplit pépesítjük/ villával összetörjük.
  4. Hozzákeverjük a zöldborsópürét, a petrezselymet és az olajat.
  5. Főzőlével tetszés szerint hígítjuk.

statisztika

beküldve:
nézettség: 31 003
elküldve: 5
receptkönyben: 267
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Petra

Mióta szakács: 2007.11.15.
529 recept

Hozzászólások (2)

Pubi
Pubics, 2010-08-26 13:31

Én 20 évesen is összepaszíroztam, nagyon fincsi:)

Legfrissebb cikkek

Már az étel is luxus?
Már az étel is luxus?
Egy izraeli művész, bizonyos Peddy Mergui elképzelt, sőt mi több, meg is tervezett egy sor olyan élelmiszer-csomagolást, melyek luxus divatmárkák designját és logóit kapták.
Felejtsük el a plusz zsiradékot!
Felejtsük el a plusz zsiradékot!
A MAGGI új termékeivel plusz zsiradék hozzáadása nélkül omlós, szaftos csirkecombokat, tíz perc alatt pedig akár csirke steaket is készíthetünk. (x)
123