Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldbabos minestrone

Zöldbabos minestrone
Zöldbabos minestrone
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyen elkészíthető, tartalmas és tápláló leves, amit egy borongós, hétköznap este ugyanúgy elkészíthetünk, mint hétvégén.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajon dinsztelni kezdjük a finomra aprított hagymát. Amikor már üveges, hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket: a karalábét, a burgonyát, a paradicsomot, valamint a felszeletelt szárzellert.
  2. Hozzáreszelünk egy gerezd fokhagymát, sózzuk-borsozzuk, megszórjuk szárított oregánóval és bazsalikommal, majd kevergetve pár percet pároljuk.
  3. Felöntjük az alaplével, és addig főzzük, amíg a zöldségek majdnem teljesen puhák. Ekkor hozzáadjuk a zöldségkeveréket, és még pár percet főzzük.
  4. Tálaláskor parmezánt reszelünk rá, és megszórjuk egy jó adag bazsalikommal.
  • költség: 1200 Ft
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 1 492
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 3

szakács

Bonduelle

Mióta szakács: 2014.11.14.
39 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves

egyéb elnevezések

olasz zöldségleves

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

221
olívaolaj 1 ek
vöröshagyma 1 kis fej
karalábé 0.5 db
burgonya 1 db
halványító zeller 1 közepes szár
paradicsom 1 db
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
oregánó 1 tk
bazsalikom 1 tk
alaplé 7 dl
zöldségkeverék 40 dkg
parmezán sajt 40 g
bazsalikom 6 ek