Zellersaláta lilahagymával és napraforgómaggal recept

Zellersaláta lilahagymával és napraforgómaggal
Zellersaláta lilahagymával és napraforgómaggal
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Télvégi ínséges vitaminidőkben erőtadó saláta.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Krumplis ételekhez ajánlom.
 
Télvégi (böjti) ebédajánlatom:
Citromos almaleves
Túróval rakott krumpli zellersalátával
Rizsfelfújt

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

napraforgómagos zellersaláta
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zellert meghámozzuk és vékony negyedszeletekre vágjuk.
  2. Kis lábasba tesszük, annyi vizet adunk, amennyi éppen ellepi.
  3. Sózzuk, hozzáadjuk a borecetet, az olajat, és felforraljuk.
  4. A lángot elzárjuk és fedő alatt hűlni hagyjuk.
  5. Kihűlve szintén negyed karikára vágott lilahagymát, napraforgómagot és apróra vágott snidlinget szórunk rá.

 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 32 758
elküldve: 2
receptkönyvben: 200
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Harmathy Ildikó

Mióta szakács: 2008.09.03.
313 recept
hirdetés

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Veronyk11
Veronyk11 h, 2016-02-08 14:20

Szia
Kerdes: csak hagyod felfonni vagy fozzod is?
Es ha igen mennyi ideig?

114