r
Nosalty Logó

Zabpelyhes-őszibarackos boci süti laktóz- és fruktózmentesen

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
jeles.lilla
Zabpelyhes-őszibarackos boci süti laktóz- és fruktózmentesen
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a túróhoz

Összesen 569 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a túróhoz

Összesen 2275 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a túróhoz

Összesen 146 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    27.3 g

Zsír

  • Összesen
    34.1 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    527.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    64 mg
  • Foszfor
    236 mg
  • Nátrium
    138 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.5 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    130.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    188 mg
  • Retinol - A vitamin:
    97 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    148 micro
  • β-crypt
    67 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    403 micro
Összesen 569 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    109.3 g

Zsír

  • Összesen
    136.3 g
  • Telített zsírsav
    90 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    900 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2109.6 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    115 mg
  • Kálcium
    220 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    256 mg
  • Foszfor
    944 mg
  • Nátrium
    553 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    153.9 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    522.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    446 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    167 micro
  • Kolin:
    754 mg
  • Retinol - A vitamin:
    387 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    593 micro
  • β-crypt
    267 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1610 micro
Összesen 2275 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    8.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    136.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 146 Kcal

Hozzávalók

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a túróhoz

Elkészítés

Hozzávalók a tésztához

  1. A tojások sárgáját és fehérjét kettéválasztjuk. A tojások sárgáját habosra keverjük az eritrittel.
  2. A lisztet összekeverjük a szódabikarbónával.
  3. A szódabikarbónás lisztet, kakaót, laktózmentes tejet, kókuszolajat az eritrites tojáshoz keverjük.
  4. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és ezt is hozzákeverjük.
  5. Az így kapott tésztát tepsibe öntjük.

Hozzávalók a túróhoz

  1. A túrót összekeverjük az eritrittel, zabpehellyel és a tojással.
  2. Az őszibarackokat megmossuk, kis kockákra vágjuk, és a túrós krémhez adjuk.
  3. A krémet egy kanállal sűrűn a tésztába szaggatjuk.
  4. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 30x15
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2814
  • Feltöltés dátuma: 2017. július 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
jeles.lilla 15 recept

Egy kicsit kísérleteztem a hagyományos boci sütivel, zabpehellyel és őszibarackkal turbóztam fel :)

Hozzávalók

Hozzávalók a tésztához

Hozzávalók a túróhoz

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek