Vörösboros-zöldborsós sertéspörkölt ketchuppal recept

Vörösboros-zöldborsós sertéspörkölt ketchuppal
Vörösboros-zöldborsós sertéspörkölt ketchuppal
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha nem egy szokásos pörköltre vágysz.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: pörkölt
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pörkölt disznóból, ketchupos pörkölt
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat aprítjuk, a húst kockára vágjuk, a paprikákat szeleteljük, a paradicsomot daraboljuk.
  2. A zsíron megdinszteljük a hagymát, rádobjuk a húst. Fehéredés után hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, fűszerezzük. Majd öntünk rá vizet, fedő alatt pároljuk.
  3. Amikor a hús már majdnem puha, beleszórjuk a zöldborsót is, s beleöntjük a bort.
  4. Amikor már minden megfőtt, tálalunk.
  5. A tányérra szedünk a zöldborsós pörköltből, nyomunk rá ketchupot. Kenyérrel, vörösborral fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 496
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

472