A húst felszeleteljük és egy picit kiklopfoljuk. Sózzuk-borsozzuk és kevés zsíron elősütjük. (Én előző nap már besóztam, beborsoztam és állni hagytam- így nagyon finom lett.)
A zsiradékon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a szintén apróra vágott gombát, és nagy lángon kb. 3 percig együtt pároljuk.
Hozzáöntjük a bort, a sűrített paradicsomot, ízlés szerint fűszerezzük és kb. 2 dl víz hozzáadásával összeforraljuk.
A húst visszarakjuk, a serpenyőt lefedjük, és együtt pároljuk, amíg a hús teljesen megpuhul. Ez körülbelül 1 óra.
elkészítés
A húst felszeleteljük és egy picit kiklopfoljuk. Sózzuk-borsozzuk és kevés zsíron elősütjük. (Én előző nap már besóztam, beborsoztam és állni hagytam- így nagyon finom lett.)
A zsiradékon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a szintén apróra vágott gombát, és nagy lángon kb. 3 percig együtt pároljuk.
Hozzáöntjük a bort, a sűrített paradicsomot, ízlés szerint fűszerezzük és kb. 2 dl víz hozzáadásával összeforraljuk.
A húst visszarakjuk, a serpenyőt lefedjük, és együtt pároljuk, amíg a hús teljesen megpuhul. Ez körülbelül 1 óra.
Hozzászólások (1)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
A férjem a recept alapján egy isteni finom ebéddel lepett meg.