Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vörösboros resztelt borjúmáj rizzsel

Vörösboros resztelt borjúmáj rizzsel
Vörösboros resztelt borjúmáj rizzsel
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Imádok mindenféle májat, a borjút különösen.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rizst megfőzzük.
  2. A májat csíkokra vágjuk.
  3. A hagymát és a fokhagymát aprítjuk, a paradicsomot daraboljuk.
  4. Egy serpenyőben zsíron megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a májat, majd a paprikát és a paradicsomot. Megszórjuk borssal és paprikával, ráöntjük a vörösbort.
  5. Tálalunk. Szedünk a tányérra az ételből, s rakunk rá szeletelt paradicsomot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 690
elküldve: 1
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pirított máj, hagymás borjúmáj

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

647
borjúmáj 25 dkg
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 1 gerezd
hegyes erős paprika 1 db
paradicsom 2 db
sertészsír 3 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 1 késhegynyi
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
vörösbor 1 dl
paradicsom 0.5 db
rizs 0.5 bögre
víz 2 dl