Vörösboros gulyásleves marhahúsból sok chilivel, tejfölösen recept

Vörösboros gulyásleves marhahúsból sok chilivel, tejfölösen
Vörösboros gulyásleves marhahúsból sok chilivel, tejfölösen
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezúttal csipetke vagy nokedli nélkül készült.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gulyás, gulasch, marhagulyás
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymákat aprítjuk, a húst kockázzuk, a zöldségeket tetszés szerint felvágjuk.
  2. A zsíron a hagymákat megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, megpirítjuk. Végül a zöldségeket is megpároljuk, feleresztjük vízzel, fűszerezzük.
  3. Amikor minden megpuhult, beleöntjük a bort, rottyantunk egyet, majd tálalunk.
  4. Merünk a levesből, kanalazunk rá három kanál tejfölt, vágunk rá chilit, és díszítjük 1 chilivel, s szórunk rá még borsot és köménymagot.
  5. Magos rozskenyérrel, vörösborral fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 998
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

StevenP
StevenP Fri, 2017-11-24 11:27

Ez mitől lesz vörösboros? Attól, hogy megiszunk mellé 2 dl bort? Mert akkor főzök gyorsan vörösboros szendvicset.

360