Vörösboros, csülkös-kolbászos káposzta lecsósan tejföllel recept

Vörösboros, csülkös-kolbászos káposzta lecsósan tejföllel
Vörösboros, csülkös-kolbászos káposzta lecsósan tejföllel
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lecsós káposzta vagy káposztás lecsó. Mindegy, lényeg, hogy finom volt.

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kolbászos lecsó káposztával, csülkös káposzta
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát aprítjuk, a zöldségeket karikára, a csülökhúst kockára vágjuk, a kolbászt felszeleteljük.
  2. A zsíron megdinszteljük a hagymát, majd a káposztát. Fűszerezzük, hozzáadjuk a paprikát és paradicsomot. Beletesszük a csülökhúst és a kolbászt, beleöntjük a vörösbort.
  3. Amikor minden megfőtt, tálalunk. Merünk a tányérba az ételből, kanalazunk rá tejfölt, teszünk rá egy chilit. Kenyérrel és vörösborral fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 334
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

584