r
Nosalty Logó

Virslisaláta ahogy töjpilla készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Virslisaláta ahogy töjpilla készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 546 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 2187 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 195 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.4 g

Zsír

  • Összesen
    49.7 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1506.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    340 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    239 mg
  • Nátrium
    864 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    185.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    178 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 546 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57.6 g

Zsír

  • Összesen
    198.9 g
  • Telített zsírsav
    71 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6024.3 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    112 mg
  • Kálcium
    1359 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    118 mg
  • Foszfor
    954 mg
  • Nátrium
    3457 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.1 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    740.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    711 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    90 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    700 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    91 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 2187 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    17.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    537.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    309 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 195 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megpucoljuk a hagymát. Felaprítjuk úgy, hogy negyedekre vágjuk, és felszeleteljük.
  2. Megfőzzük a virslit, ha kész, abba vízbe, amiben a virsli főtt, öntünk egy kicsi ecetet, és dobjuk a felaprított hagymát, 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük.
  3. Hagyjuk kihűlni a virslit és a hagymát. Majd felkarikázzuk a virslit, és egy tálba összekeverjük a hagymával, a tejföllel, a majonézzel és a pici mustárral. Ha szükséges, sózzuk és borsozzuk.
  4. Hűtőbe tesszük, ha lehűlt, már fogyaszthatjuk is.
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 192
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 26
  • Össznézettség: 88861
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyors, finom és... imádom

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!