r
Nosalty Logó

Virslis-baconös pannari

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Virslis-baconös pannari
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
225 °C
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A virslikhez

A tálaláshoz (opcionális)

Összesen 787 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A virslikhez

A tálaláshoz (opcionális)

Összesen 3142 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A tésztához

A virslikhez

A tálaláshoz (opcionális)

Összesen 172 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    30.3 g

Zsír

  • Összesen
    45.2 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    186 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2450 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    449 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    373 mg
  • Nátrium
    1508 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.5 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    220.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    311 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    103 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    107 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    145 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1993 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1355 micro
Összesen 787 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    121.4 g

Zsír

  • Összesen
    180.8 g
  • Telített zsírsav
    67 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    74 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    744 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9800.2 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    241 mg
  • Kálcium
    1795 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    197 mg
  • Foszfor
    1492 mg
  • Nátrium
    6034 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    242.1 g
  • Cukor
    63 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    882.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1246 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    101 micro
  • K vitamin:
    412 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    426 micro
  • Kolin:
    420 mg
  • Retinol - A vitamin:
    580 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7971 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5418 micro
Összesen 3142 kcal
  • 8% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    533.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    328 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    434 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    295 micro
Összesen 172 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A virslikhez

A tálaláshoz (opcionális)

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd kicsit állni hagyjuk.
  2. Vagdossuk be a virsliket, csavarjunk mindegyiket körbe bacon szeletekkel. A virsliket rakjuk kivajazott tűzálló tálba. (Én egy kb. 22 cm átmérőjű pite sütőformát használtam, de megfelel a célnak bármilyen más tűzálló tál is.)
  3. A hagymát vágjuk fel vékony karikákra, majd olajon pirítsuk aranybarnára. Szórjuk rá a virslikre. Rakjuk a tálat kb. 10 percre 225 fokos sütőbe.
  4. Vegyük ki a tálat a sütőből, majd öntsük a virslikre a tésztát. Rakjuk vissza a sütőbe kb. 25-30 percre, amíg szép barna színe nem lesz.
  5. Vörösáfonylekvárral és friss salátával tálalva az igazi!:)
  • Sütés hőfoka: 225 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 22
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 108
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4105
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a receptet már jó párszor elkészítettem. Talán 5 éve láttam egy finn magazinban az egyszerűen elkészíthető ételek között. Azóta már Anyukámnak is elküldtem haza, és a család többi tagjának is nagyon ízlett.

Hozzávalók

A tésztához

A virslikhez

A tálaláshoz (opcionális)

Címlapról ajánljuk

További cikkek