Villámgyors ecetes uborka recept

Villámgyors ecetes uborka
Villámgyors ecetes uborka
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha az idő pont nem olyan, hogy házi koviubit készítsünk, vagy pár óra alatt kell a házi savanyúság, akkor ez a recept a tökéletes választás!

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: savanyúság
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gyors ecetes uborka
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. 1,5 liter vizet felforralunk, beletesszük a sót, borsot, koriandert, mustármagot, ecetet és cukrot.
  2. Az uborkát megmossuk, végeit levágjuk, és az oldalait 3 helyen bevágjuk. Rátesszük a megtisztított fokhagymát és a csokor kaprot. Ha a víz felforrt, leöntjük vele az uborkát, és hűvös helyen pár órára állni hagyjuk.
  • költség: 800 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 523
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

Metro

Mióta szakács: 2016.11.16.
63 recept

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

84