Vargányával töltött karalabé recept

Vargányával töltött karalabé
Vargányával töltött karalabé
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Azt gondolnánk, hogy egy ilyen nemes és fenséges íz, mint a vargánya, mit keres egy snassz karalábéban? Nos, kicsit jogos, de mégis részemről összeillő párost alkotnak. A tetejét egy kis grillezett camembert koronázza meg. 

hozzávalók / 2 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött karalábé grillezett sajttal, gombával töltött karalábé grillezett camemberttel
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karalábét félbevágjuk, és megfőzzük enyhén sós vízben.
  2. A gombákat megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd vajon a fokhagymával együtt megdinszteljük.
  3. Kevés vízzel felöntjük, és pároljuk.
  4. Kis sóval, borssal, petrezselyemmel megfűszerezzük, majd összeturmixoljuk, de ne túl pépesre.
  5. A karalábé feleknek a közepét kivájjuk, a belsejébe kis camembertet teszünk, majd a gombamártást, és a tetejére egy újabb szelet camembertet.
  6. Előmelegített sütőben grill fokozaton megpirítjuk. 
  • sütési hőfok: 180°C
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 810
elküldve: 3
receptkönyvben: 76
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Illatok a konyhámból

Mióta szakács: 2012.02.16.
124 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

248