Vajas galuska recept

megosztás
0
Vajas galuska
Vajas galuska
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, tartalmas köret vagy levesbetét.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

a Csáky rostélyos elengedhetetlen 'tartozéka'

alapanyagok

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: köret
Szólj hozzá!
megosztás
0

elkészítés

  1. A lágy vajat habosra keverjük.
  2. Egyenként hozzákeverjük a tojásokat.
  3. Több részletben adva hozzákeverjük a lisztet, sózunk.
  4. Kanállal forró vízbe szaggatjuk.
  5. Leszűrve tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 31 189
elküldve: 1
receptkönyben: 225
elkészítve: 8/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Harmathy Ildikó

Mióta szakács: 2008.09.03.
313 recept

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

2VerAgi2
Ágicámdrágám / 2VerAgi2 cs, 2013-12-12 10:48

Kedves Ildikó!
Nekem a 20 dkg liszt kevés volt hozzá, már az összekeverésnél feltűnt,hogy nagyon híg,bőven kellett még hozzá liszt. Amúgy bakonyi sborda mellé csináltam nagyon finom lett.:)
Üdv:Ági

Legfrissebb cikkek

A hét szakácsa: Csöpp
A hét szakácsa: Csöpp
E heti kiemelt szakácsunk Csöpp, alias Ági úgy gondolja, a legjobb terápia minden bajra főzni, és utána egy jót enni. Mi szívesen megkóstolnánk a finomságait, ismerjétek meg!
Osso bucco, a világhódító velős csont
Osso bucco, a világhódító velős csont
Ha egyszer túljutunk azon a ponton, hogy Olaszországban pizzát vagy tésztát kell enni, akkor az osso bucco legyen az első, amit kipróbálunk!
617