Vajas galuska recept

1 adag
617
kcal
Vajas galuska
Vajas galuska
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom, tartalmas köret vagy levesbetét.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

a Csáky rostélyos elengedhetetlen 'tartozéka'

alapanyagok

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: köret
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lágy vajat habosra keverjük.
  2. Egyenként hozzákeverjük a tojásokat.
  3. Több részletben adva hozzákeverjük a lisztet, sózunk.
  4. Kanállal forró vízbe szaggatjuk.
  5. Leszűrve tálaljuk.

statisztika

beküldve:
nézettség: 26 565
elküldve: 1
receptkönyben: 211
elkészítve: 7/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Harmathy Ildikó

Mióta szakács: 2008.09.03.
313 recept

Hozzászólások (2)

2VerAgi2
2VerAgi2cs, 2013-12-12 09:48

Kedves Ildikó!
Nekem a 20 dkg liszt kevés volt hozzá, már az összekeverésnél feltűnt,hogy nagyon híg,bőven kellett még hozzá liszt. Amúgy bakonyi sborda mellé csináltam nagyon finom lett.:)
Üdv:Ági

Legfrissebb cikkek

Kóstold végig a legjobb magyar borokat!
Kóstold végig a legjobb magyar borokat!
Tény, hogy egyre hidegebbek a napok, és ahogyan a tartalmasabb, melengetőbb ételek felé fordulunk, úgy nő az érdeklődés a komolyabb vörösborok iránt.
A kávé és a sütemény harmóniája
A kávé és a sütemény harmóniája
Egy csésze kávé mellé mi lehetne finomabb, mint egy ízében hozzá illő sütemény? De vajon melyik kávétípushoz milyen aromák illenek? Az Omnia segítségével utánajártunk. (x)
Az olívaolaj nem csak szűz lehet
Az olívaolaj nem csak szűz lehet
Az olívaolaj fontos hozzávalója ételeink nagy részének. Ezerféle színű és állagú olajjal találkoztunk már, de mikor melyiket használjuk?
617