r
Nosalty Logó

Vadlazac steak gombás tagliatelle ágyon

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Jenő Chef
Vadlazac steak gombás tagliatelle ágyon
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Gombás tagliatelle

Vadlazac steak

Összesen 1337 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Gombás tagliatelle

Vadlazac steak

Összesen 1337 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Gombás tagliatelle

Vadlazac steak

Összesen 198 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.9 g

Zsír

  • Összesen
    63.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3088.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    163 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    139 mg
  • Foszfor
    750 mg
  • Nátrium
    1948 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    126 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    315.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    332 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 1337 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.9 g

Zsír

  • Összesen
    63.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3088.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    163 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    139 mg
  • Foszfor
    750 mg
  • Nátrium
    1948 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    126 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    315.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    332 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    24 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 1337 kcal
  • 11% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    457.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    111 mg
  • Nátrium
    289 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 198 kcal

Hozzávalók

Gombás tagliatelle

Vadlazac steak

Elkészítés

Gombás tagliatelle

  1. A hagymát üvegesre pároljuk az olívaolajon.
  2. Adjuk hozzá a gombát.
  3. Főzzük ki a tésztát a leírásban foglaltak szerint.
  4. Ha kész a tészta, adjuk hozzá a gombához, és keverjük össze sóval, őrölt borssal és egy kis pestóval.

Vadlazac steak

  1. A lazacot sózzuk, borsozzuk meg, majd füstölt pirospaprikás lisztben forgassuk meg.
  2. Olívaolajon süssük szép pirosra, ropogósra.
  3. Helyezzük a tésztát alulra, majd rá a halat, és locsoljuk meg pestóval.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 56
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 4741
  • Feltöltés dátuma: 2016. január 27.

Ajánló

Olaszrizlinget ajánlok hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vadlazac steak gombás tagliatelle ágyon
Jenő Chef 8 recept

Ehhez nagy sztori nincs, mert ezt én találtam ki.  Viszont a gombát nem szabad megsózni, csak mikor a tésztával összekeverjük. A só kioldja a vizet, és így nem lesz roppanós a gomba. A házi tagliatellét nem írom le, mert egyszerű tésztából van. A halat is csak sütésnél sózd meg.

Hozzávalók

Gombás tagliatelle

Vadlazac steak

Címlapról ajánljuk

További cikkek