Tonhalas pizza recept

1 adag
760
kcal
Tonhalas pizza
Tonhalas pizza
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hogy mennyire nem fáradságos munka a pizzakészítés, bizonyítja az, hogy az alábbi tonhalas pizza, munka utáni, hétköznapi vacsora tárgya volt. Egyszerűen megkívántuk a pizzát, és nem teljes egy óra múlva már élvezhettük is.

hozzávalók / 2 adag

A tésztához

A paradicsomszószhoz

A feltéthez

receptjellemzők

szezon: bármikor
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pizzatésztát kinyújtjuk, vékonyan megkenjük paradicsomszósszal és elosztjuk rajta a villával kissé összetört tonhalat, valamint a szeletekre vágott olajbogyót. Végül a tetejére szórjuk a lereszelt mozzarellát.
  2. Mehet is a maximális hőmérsékletre előmelegített sütőbe (légkeverésen). 10-12 perc alatt megsül.

  • költség: 700 Ft
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 28 711
elküldve: 3
receptkönyben: 235
elkészítve: 5/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Petra

Mióta szakács: 2007.11.15.
529 recept

Hozzászólások (4)

sonce85
sonce85sze, 2012-10-24 16:20

Kedves Petra!

Nagyon finom lett a tonhalas pizzám.Igaz,h a tésztát nem a te recepted szerint készítettem(ha,nem baj ;-)),de a feltétet igen,és nagy sikerem lett vele!! Raktam bele egy kis lila hagymát is ;-)

Köszönöm!!!!

Szép estét Adri!

Legfrissebb cikkek

Ismerjük meg a szürkemarhát!
Ismerjük meg a szürkemarhát!
Egyre egészségtudatosabban élünk, ezért szeretnénk ismerni a főzéshez felhasznált húsok eredetét, minőségét. Most az egyik őshonos fajtát, a szürkemarhát mutatjuk be. (x)
Savanyú, mégis édes, mint a méz
Savanyú, mégis édes, mint a méz
Emeletes citromos torta és duplacitromos muffin - csodálatos és illatos sütemények. Így kezdjük mi a sulit idén. Citromot teszünk mindenbe!
A hét szakácsa: Nihonka
A hét szakácsa: Nihonka
Eheti kiemelt szakácsunk, Nihonka megvalósította a japán-magyar fúziós konyhát. Kedvencei a gyorsan elkészíthető, egészséges ételek - segítségükkel több mint 10 kilót fogyott.
759