r
Nosalty Logó

Töltött sertésszűz Amy-től

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Töltött sertésszűz Amy-től
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Hús:

Töltelék:

Összesen 330 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Hús:

Töltelék:

Összesen 1324 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Hús:

Töltelék:

Összesen 143 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    34.5 g

Zsír

  • Összesen
    13.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    163 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1514 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    444 mg
  • Nátrium
    840 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    153.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1352 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    214 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    144 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1298 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    651 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    861 micro
Összesen 330 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    137.9 g

Zsír

  • Összesen
    54.5 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    653 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6055.8 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    277 mg
  • Kálcium
    372 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    228 mg
  • Foszfor
    1777 mg
  • Nátrium
    3359 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    612.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5408 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    20 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    75 mg
  • D vitamin:
    80 micro
  • K vitamin:
    855 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    229 micro
  • Kolin:
    575 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5191 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2604 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3444 micro
Összesen 1324 kcal
  • 16% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    14.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    651.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    191 mg
  • Nátrium
    362 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    582 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    92 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    62 mg
  • Retinol - A vitamin:
    559 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    280 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    371 micro
Összesen 143 kcal

Hozzávalók

Hús:

Töltelék:

Elkészítés

Hús:

  1. A húst megmossuk, és egy jó éles késsel széltében kifejtjük egy nagy szeletté. Kiklopfoljuk, vigyázzunk, hogy ne legyen túl vékony. Megsózzuk.
  2. A töltelékhez a zsömlét meleg vízbe tesszük, ha átázott, jól kinyomkodjuk és egy tálba tesszük. Rátesszük a fűszereket, a tojást és a májkrémet. Az újhagymát megmossuk és karikázzuk. Alaposan összedolgozzuk.
  3. A kiterített húsra szedünk annyit, hogy még be lehessen bugyolálni. A két szélét egymásra hajtjuk, és egy jénaiba tesszük. Előmelegített sütőben először 150 fokon 30 percig, majd 180 fokon 20-30 percig (alul-felül) sütjük.
  4. Rizzsel, krumplival, zöldséggel tálalhatjuk. Jó étvágyat kívánok!
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 24
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 955
  • Feltöltés dátuma: 2016. május 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az étel a Párom érdeme. Kiadós, kalóriadús étel. :)

Hozzávalók

Hús:

Töltelék:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?