r
Nosalty Logó

Töltött piadina újrasütve

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
janettaylor
Töltött piadina újrasütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Piadina

Zöld pesto

Halas-babos töltelék

Összesen 886 kcal
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Piadina

Zöld pesto

Halas-babos töltelék

Összesen 5313 kcal
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Piadina

Zöld pesto

Halas-babos töltelék

Összesen 270 kcal
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.1 g

Zsír

  • Összesen
    39.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    995.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    243 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    379 mg
  • Nátrium
    186 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.3 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    96.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    216 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    324 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    6885 micro
  • Lut-zea
    857 micro
Összesen 886 kcal
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    216.6 g

Zsír

  • Összesen
    237.3 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    72 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    265 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5974.7 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    286 mg
  • Kálcium
    1457 mg
  • Vas
    40 mg
  • Magnézium
    772 mg
  • Foszfor
    2272 mg
  • Nátrium
    1116 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    565.8 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    59 mg

VÍZ

  • Összesen
    577.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    357 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    268 micro
  • K vitamin:
    247 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1297 micro
  • Kolin:
    497 mg
  • Retinol - A vitamin:
    193 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    1946 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    41312 micro
  • Lut-zea
    5141 micro
Összesen 5313 kcal
  • 14% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.1 g

Zsír

  • Összesen
    12.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    306 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    75 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    100 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2116 micro
  • Lut-zea
    263 micro
Összesen 270 kcal

Hozzávalók

Piadina

Zöld pesto

Halas-babos töltelék

Elkészítés

Piadina

  1. A tészta készítésével kezdjük, méghozzá az élesztőt a cukros, langyos vízben felfuttatjuk. A tojás és a füstölt sajt kivételével a hozzávalókat egy tálba öntjük, beletesszük az élesztőt, és rugalmas tésztává gyúrjuk. Pihentetjük egy jó félórát a hűtőben.
  2. Amikor eleget pihent, jó vékony lepényeket nyújtunk belőle, mert a sütésnél tovább fog dagadni. 7-8 perc alatt 180 fokon kisütjük. Így már készen is áll a töltésre.

Zöld pesto

  1. Reszelt parmezánt használunk, és a hozzávalókat, a csirkemell sonkát leszámítva, egy botmixer vagy egy smoothie maker segítségével összedolgozzuk (kenhető és ne folyós állaga legyen).
  2. Egyenletesen megkenjük vele a piadinákat. Ráhelyezzük a sonkákat is, és félbehajtjuk a lepényeket.

Halas-babos töltelék

  1. A lecsöpögtetett babot, a szárított, olajos paradicsomot összemixeljük. Szintén rákenjük a lepényekre, mint egy melegszendvicskrémet, és ráhelyezzük a tonhaldarabokat is, majd ismételten félbehajtjuk, ahogy a zöld pestósnál is tettük.
  2. Megkenjük a tojássárgájával a tetejüket, és megszórjuk a reszelt sajttal. 200 fokos előmelegített sütőben még 10 percig újra sütjük.
  3. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 18 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1093
  • Feltöltés dátuma: 2018. január 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
janettaylor 107 recept

Kenyérlepénynek nehéz ellenállni. Ezúttal pestósan készítettem, és újrasütöttem röpke 10 percig.

Hozzávalók

Piadina

Zöld pesto

Halas-babos töltelék

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?