Töltött paradicsom padlizsánkrémmel és roquefortkrémmel recept

Töltött paradicsom padlizsánkrémmel és roquefortkrémmel
Töltött paradicsom padlizsánkrémmel és roquefortkrémmel
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hidegkonyhai alapismeretek mindenkinek.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: tapas
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

paradicsom töltve, padlizsánkrém, roquefortkrém
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomokat vágjuk ketté, és vájjuk ki a belsejét.
  2. A padlizsánt sütőben, 200 C fokon süssük 20 percig. Melegen húzzuk le a héját. Hűtsük ki. Vágjuk apróra, és majonézzel keverjük krémesre. Fűszerezzük sóval, borssal.
  3. A tejszínhabot verjük kemény habbá. A sajtot reszeljük apró morzsára, és keverjük a habba. Ízesítsük sóval, borssal ízlés szerint.
  4. Töltsük meg a paradicsomokat.
  • sütési hőfok: 200°C
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 334
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Friedrich Antal

Mióta szakács: 2010.02.08.
72 recept
hirdetés

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

304