r
Nosalty Logó

Töltött narancs habcsákóval

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Marcsisef
Töltött narancs habcsákóval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 459 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1837 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 113 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    20.3 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    236 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    423.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    138 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.1 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    233.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    238 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    101 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    82 micro
  • Kolin:
    167 mg
  • Retinol - A vitamin:
    214 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    165 micro
  • β-crypt
    225 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    488 micro
Összesen 459 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    35.8 g

Zsír

  • Összesen
    81.1 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    942 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1694.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    552 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    612 mg
  • Nátrium
    345 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    256.5 g
  • Cukor
    237 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    933.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    951 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    405 mg
  • D vitamin:
    205 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    327 micro
  • Kolin:
    666 mg
  • Retinol - A vitamin:
    858 micro
  • α-karotin
    84 micro
  • β-karotin
    659 micro
  • β-crypt
    898 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1953 micro
Összesen 1837 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    2.2 g

Zsír

  • Összesen
    5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    104.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    38 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    55 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    121 micro
Összesen 113 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A narancsokat félbevágjuk, és a narancs belét kanállal ügyesen kiszedjük vigyázva, hogy a narancscsészécskék sértetlenek maradjanak.
  2. A kiszedett narancsok levét átpréseljük, hozzáadjuk a cukrot, ráütjük a tojásokat és lassú tűzön, folyamatosan kevergetve sűrű krémmé főzzük.
  3. Ha kihűlt, belekeverjük a tejszínt és a narancscsészékbe töltjük. Tejszínhabbal díszítjük.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2903
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 17.

Ajánló

Hidegen kínáljuk! Jó étvágyat kívánok.    

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Marcsisef 217 recept

A család legkedveltebb déligyümölcse a narancs,  most ezt alkottam belőle.  

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek