Töltött cukkini bolognai szósszal recept

Töltött cukkini bolognai szósszal
Töltött cukkini bolognai szósszal
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már nem tudom, mikor jött ez az ötlet, hogy a cukkinit így dolgozzam fel! Lehet, hogy maradt egy kis gyors bolognai-s darált húsom?! Ki tudja? De azóta is megvan.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gyors töltött cukkini, darált húsos-bolognai szószos cukkinihajók
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csomagolásan található leírás alapján elkészítjük a darált hússal a bolognai spagetti alapot (pici olajon, enyhén megsózva, a húst előpároljuk, majd a vizet és a poralapot hozzáadjuk, összerottyantjuk).
  2. A cukkiniket hosszában kettévágjuk, a belsejüket kikaparjuk, és megtöltjük a darált hússal.
  3. A sütőt előmelegítjük. Egy tűzálló tál aljára egy kis olajat öntünk, majd elhelyezzük benne a cukkini "ladikokat", és megszórjuk reszelt sajttal.
  4. Alufóliával letakarva, megsütjük.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 18 884
elküldve: 7
receptkönyvben: 211
elkészítve: 10/15
Facebookon megjelent: -

szakács

Hossó Anita

Mióta szakács: 2011.05.23.
154 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

384