r
Nosalty Logó

Tojásos-sonkás melegszendvics

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
agi8505
Tojásos-sonkás melegszendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 18% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1225 kcal
  • 18% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 3675 kcal
  • 18% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 215 kcal
  • 18% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    75.8 g

Zsír

  • Összesen
    62.3 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    496 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4421.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    910 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    104 mg
  • Foszfor
    737 mg
  • Nátrium
    2567 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81.5 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    193 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    530 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    256 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    213 micro
  • Kolin:
    340 mg
  • Retinol - A vitamin:
    461 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    831 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    1206 micro
  • Lut-zea
    1269 micro
Összesen 1225 kcal
  • 18% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    227.3 g

Zsír

  • Összesen
    186.9 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    1488 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13263.8 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    266 mg
  • Kálcium
    2729 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    313 mg
  • Foszfor
    2210 mg
  • Nátrium
    7700 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    244.6 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    578.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1589 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    324 micro
  • K vitamin:
    769 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    640 micro
  • Kolin:
    1021 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1383 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2494 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    3808 micro
Összesen 3675 kcal
  • 18% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    773.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    129 mg
  • Nátrium
    449 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    81 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    145 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    211 micro
  • Lut-zea
    222 micro
Összesen 215 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kenyereket megkenjük a melegszendvicskrémmel, majd vékonyan ketchuppal. Erre helyezzük rá a sonkaszeleteket.
  2. A tojásokat apróra daraboljuk, majd összekeverjük kb. 10 dkg reszelt trappista sajttal, és apróra vágott petrezselyemzölddel. Majd kicsit sózzuk, borsozzuk.
  3. Ráhalmozzuk a szendvicsekre, majd a maradék sajtot is lereszeljük és a tetejükre szórjuk.
  4. Végül sütőbe rakjuk és addig sütjük, míg szép aranybarna lesz a teteje.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 353
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 66
  • Össznézettség: 136791
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tojásos-sonkás melegszendvics
agi8505 20 recept

Valami finom melegszendvicset kért a család, így gyorsan ezt ütöttem össze. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!