r
Nosalty Logó

Tiramisu i.l.d.i.k.o konyhájából 2

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tiramisu i.l.d.i.k.o konyhájából 2
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

Az áztatáshoz

A krémhez

Összesen 353 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

Az áztatáshoz

A krémhez

Összesen 2120 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

Az áztatáshoz

A krémhez

Összesen 170 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    190 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    471.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    171 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.6 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    121.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 353 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    86.8 g

Zsír

  • Összesen
    62.9 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    1138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2826.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    562 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    391 mg
  • Foszfor
    1026 mg
  • Nátrium
    696 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    309.8 g
  • Cukor
    150 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    729.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    462 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    239 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    207 micro
  • Kolin:
    893 mg
  • Retinol - A vitamin:
    452 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1120 micro
Összesen 2120 kcal
  • 7% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    225.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.7 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    89 micro
Összesen 170 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

Az áztatáshoz

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Piskótatészta: a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját összekeverjük a porcukorral és egy csomag vaníliás cukorral. Hozzáadjuk a lisztet, majd óvatosan a fehérjét. Összekeverjük, majd kizsírozott, kilisztezett tepsiben készre sütjük.
  2. Áztatás: a kávét összekeverjük a rummal, majd megáztatjuk benne a babapiskótát.
  3. Krém: a joghurtot egy tálba öntjük, hozzáadjuk a másik csomag vaníliás cukrot. A zselatint elkeverjük 4 evőkanál vízzel, majd összeforraljuk, végül belekeverjük a joghurtba.
  4. Összeállítás: a piskótát egy tálcára rakjuk, és rárakjuk az áztatott babapiskótát. Leöntjük a joghurttal, és a tetejét meghintjük kakaóporral.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 9755
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Igaz, már van fent egy egyszerű tiramisu receptem, de karácsony alkalmából most inkább ezt a receptet próbáltam ki. Megjegyzés: valamilyen módon sajnos a cukrot kihagytam belőle, de aki el szeretné készíteni ezt a receptet, az a joghurtba rakjon.;)

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

Az áztatáshoz

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?