r
Nosalty Logó

Tepsis csirkemell burgonyával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Tepsis csirkemell burgonyával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 414 kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1656 kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 82 kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.6 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    938.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    446 mg
  • Nátrium
    236 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    321.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    152 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    87 micro
  • Kolin:
    146 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    63 micro
  • β-karotin
    702 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1608 micro
  • Lut-zea
    872 micro
Összesen 414 kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    158.2 g

Zsír

  • Összesen
    61.7 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3752.3 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    145 mg
  • Kálcium
    448 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    405 mg
  • Foszfor
    1786 mg
  • Nátrium
    944 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    1285.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    299 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    176 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    610 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    66 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    350 micro
  • Kolin:
    583 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    253 micro
  • β-karotin
    2807 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6433 micro
  • Lut-zea
    3486 micro
Összesen 1656 kcal
  • 10% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    3.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    187.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    47 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    140 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    321 micro
  • Lut-zea
    174 micro
Összesen 82 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát megmossuk, majd főzzük kb. 10-15 percig. Hagyjuk kihűlni, majd vastagabb szeletekre vágjuk.
  2. A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, és nagyobb darabokra vágjuk.
  3. A hagymát 2-3 cm-es darabokra vágjuk, a paradicsomokat elfelezzük. Az egészet összekeverjük a burgonyával, csirkemellel, pestóval, olívaolajjal és a szezámmaggal. Sóval, borssal és a kakukkfűvel ízesítjük.
  4. Az egészet egy tűzálló tálba rakjuk, és előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 549
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 31
  • Össznézettség: 91179
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy folyóiratban akadtam erre az egyszerű és ízletes receptre.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek