r
Nosalty Logó

Tepsiben sült spagetti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Flóra
Tepsiben sült spagetti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 522 kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 2088 kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 128 kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.1 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1070.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    282 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    323 mg
  • Nátrium
    308 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    228.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    150 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    150 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    272 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    864 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    7027 micro
  • Lut-zea
    908 micro
Összesen 522 kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    92.5 g

Zsír

  • Összesen
    45.7 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4281.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    249 mg
  • Kálcium
    1126 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    347 mg
  • Foszfor
    1290 mg
  • Nátrium
    1232 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    328.1 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    913.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    601 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    132 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    599 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1090 micro
  • Kolin:
    145 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    3456 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    28107 micro
  • Lut-zea
    3632 micro
Összesen 2088 kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    2.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    263.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    79 mg
  • Nátrium
    76 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    213 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1732 micro
  • Lut-zea
    224 micro
Összesen 128 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát megpucoljuk, és felkockázzuk.
  2. Az olajat felhevítjük, és üvegesre pároljuk rajta a hagymát. Ezután hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a lisztet, a hámozott paradicsomot, megsózzuk, majd felforraljuk, és levesszük a tűzről.
  3. Az újhagymát megmossuk, felkarikázzuk. A sonkát apró kockákra vágjuk. A paradicsommártáshoz adjuk őket.
  4. A tésztát forró, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Összekeverjük a mártással, és egy jénai tálba tesszük.
  5. A sajtot lereszeljük, és megszórjuk vele a spagettit.
  6. Előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 528
  • Tegnapi nézettség: 17
  • 7 napos nézettség: 126
  • Össznézettség: 113548
  • Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy kis változatosság a sima paradicsomszószos spagetti helyett.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek