Tepsiben sült mediterrán csirke recept

Tepsiben sült mediterrán csirke
Tepsiben sült mediterrán csirke
65 perc / előkészület: 15 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mélyhűtőből elővettem csirkemellet, de  nem volt túl sok kedvem főzni. Ezt elég látványosan tehettem, mert a férjem gyorsan nekilátott ennek a Váncsa-receptnek.


hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Egyszerű, gyors és finom.
 


receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tepsiben sült mediterrán csirkemell, fehérboros-olajbogyós csirkemell sütőben, mediterrán sült csirkemell
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomot meghámozzuk és apró darabokra vágjuk.
  2. A csirkemellet kicsontozzuk és elnegyedeljük.
  3. Tepsibe tesszük a húst, körberakjuk a cikkekre vágott hagymával, az olajbogyóval és a paradicsommal. Sózzuk, borsozzuk.
  4. Felöntjük a borral és lefedve kb. 50 perc alatt készre sütjük.
  5. Ha kész, megszórjuk finomra vágott bazsalikommal.

  • költség: 1900 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 56 020
elküldve: 14
receptkönyvben: 941
elkészítve: 14/28
Facebookon megjelent: 1

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept
hirdetés

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Nosalty.hu
Nosalty.hu v, 2013-06-30 02:14

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2013.06.29. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

LívNi
LívNi cs, 2012-02-09 17:14

Megcsináltam én is! Tényleg nagyon finom! Köszi a receptet! :)

Murnio
Bloemcake / Murnio h, 2009-11-16 12:49

Nagyon finom és tényleg egyszerű elkészíteni, még egy kezdő szakácsnak (én) is!!
Személy szerint lila hagymával készítettem, az adott neki egy kis pluszt. Ha kék olívabogyóval készítjük lágyabb lesz az íze, de személy szerint a zöldet szeretem.
Köszönöm a receptet!

244