r
Nosalty Logó

Tengeri halfilé "ázsiai" stílusban

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Tengeri halfilé "ázsiai" stílusban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 35% Zsír
Összesen 1756 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 35% Zsír
Összesen 7020 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 35% Zsír
Összesen 397 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.2 g

Zsír

  • Összesen
    147.9 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    53 g
  • Koleszterin
    263 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3038 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    643 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    241 mg
  • Foszfor
    833 mg
  • Nátrium
    1238 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    169.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    46 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    155 micro
  • Kolin:
    265 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    243 micro
Összesen 1756 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    188.8 g

Zsír

  • Összesen
    591.7 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    259 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    214 g
  • Koleszterin
    1050 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12152 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    242 mg
  • Kálcium
    2573 mg
  • Vas
    47 mg
  • Magnézium
    964 mg
  • Foszfor
    3334 mg
  • Nátrium
    4952 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    257.9 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    676.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    310 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    20 micro
  • E vitamin:
    182 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    213 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    620 micro
  • Kolin:
    1062 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    974 micro
Összesen 7020 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    33.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    688.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    189 mg
  • Nátrium
    281 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    35 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 397 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halat feldaraboljuk. Megsózzuk.
  2. A tojást felverjük és összekeverjük a keményítővel és a szójaszósszal.
  3. 1-2 órára ebben a pácban pihentetjük a halat a hűtőszekrényben.
  4. A zsemlemorzsát összekeverjük a szezámmaggal. Ebbe forgatjuk bele a páclétől lecsepegtetett halszeleteket. Jól meg is nyomkodjuk, hogy a magok rajtamaradjanak.
  5. Közepesen forró olajban mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 229
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 45019
  • Feltöltés dátuma: 2009. szeptember 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az "együnk minden héten halat" otthoni kampányom e heti étele. Érdemes kipróbálni!

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek