Tengeri hal rántva majonézes újkrumplival recept

Tengeri hal rántva majonézes újkrumplival
Tengeri hal rántva majonézes újkrumplival
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mélyhűtőben találtam jelöletlen tengeri halat, csak feltételezem, hogy tonhal volt. Gyári majonézt használtam, kicsit feljavítva. Sajnos lila hagyma nem volt itthon, vele finomabb lett volna a saláta.

hozzávalók / 2 adag

Sütőzsiradék

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kategória: halételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
konyhatechnológia: rántott ételek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rántott tonhal, majonézes krumplisaláta hallal
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplikat megpucoljuk, felszeleteljük, sós vízben megfőzzük. Elkészítjük a majonézt, a tejfölt, mustárt, majonézt összekeverjük. Sóval, borssal, citromlével ízesítjük. Amikor a krumpli kihűlt, összekeverjük a majonézes öntettel, betesszük a hűtőbe.
  2. A halszeleteket kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk, duplán bepanírozzuk. Forró olajban kisütjük.
  3. Tálaláskor rakunk a tányérra két darab halat, s mellékanalazzuk a krumplisaláta felét.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 319
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

698