Tejszínes rakott csirkemell Esztertől recept

Tejszínes rakott csirkemell Esztertől
Tejszínes rakott csirkemell Esztertől
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Apukám élettársa csinálta ezt mindig fiatal koromban. Kukoricás rizzsel ajánlom.

hozzávalók / 5 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd
elkészítési idő: 60-120 perc
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajtos rakott csirke, sajtos csirkemell
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet megmossuk, és felszeleteljük.
  2. A hőálló tál aljára kevés olívaolajat teszünk, majd rétegesen elkezdünk pakolni. Csirke, só, bors, oregánó, bazsalikom, reszelt sajt.
  3. Ha elfogyott minden, akkor leöntjük a tejszínnel, a paradicsomot díszítésképp rákarikázzuk a tetejére, és ismét megszórjuk bazsalikommal és oregánóval.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 20x20 cm
  • költség: 1600 Ft
  • elkészítettem: 150 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 10 368
elküldve: 2
receptkönyvben: 144
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Matkovics Eszter

Mióta szakács: 2012.07.15.
21 recept

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

360