Tejszínes gombamártás recept

1 adag
157
kcal
Tejszínes gombamártás
Tejszínes gombamártás
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sültekhez és tésztákhoz ajánlom.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

gombaszósz tejszínnel, gombás-tejszínes szósz
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát az olajon 1-2 percig pirítjuk, megszórjuk sóval, borssal, tárkonnyal, majd meghintjük az átszitált liszttel. Lassan felöntjük a csirkelével, és hozzáöntjük a vörösbort, hozzáadjuk a gombát és 5 percig forralva, félsűrű mártássá főzzük.
  2. Végül hozzáadjuk a tejszínt, és 2 perc alatt kész a mártás.
  • költség: 545 Ft
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 44 537
elküldve: 9
receptkönyben: 365
elkészítve: 14/19
Facebookon megjelent: -

szakács

Magdi Anyu

Mióta szakács: 2011.11.18.
1 recept

Hozzászólások (4)

Hajni67
Hajni67szo, 2013-11-16 20:17

Anno nem mentettem el ezt a receptet, de amikor gombamártást kerestem, ismét ezt választottam ki:)))))))) Ez azért mond valamit:)) Most viszont első volt, hogy elspejzoltam a receptkönyvembe!!!:)) Nagyon finom!!!

Marti852
Marti852cs, 2013-01-10 17:55

Most készítettem harmadszor, nagyon finom, köszönöm a receptet!!!!!

157