r
Nosalty Logó

Tejszínes-fehérboros csirkeragu zöldborsóval

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Tejszínes-fehérboros csirkeragu zöldborsóval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 462 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 923 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 39 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    42.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    115 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2903.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    539 mg
  • Nátrium
    2104 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    426.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    215 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    71 micro
  • β-karotin
    1023 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1608 micro
  • Lut-zea
    2032 micro
Összesen 462 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    85.8 g

Zsír

  • Összesen
    29.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    230 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5806.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    99 mg
  • Kálcium
    217 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    191 mg
  • Foszfor
    1077 mg
  • Nátrium
    4207 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.2 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    852.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    233 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    88 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    431 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    41 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    252 micro
  • Kolin:
    338 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    142 micro
  • β-karotin
    2047 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    4064 micro
Összesen 923 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    1.2 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    241.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    45 mg
  • Nátrium
    175 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    85 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    134 micro
  • Lut-zea
    169 micro
Összesen 39 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk, kockákra vágjuk. A gombát szeletekre vágjuk. A paradicsomokat kettévágjuk. Az újhagymát gyűrűkre vágjuk.
  2. A gombát 1 ek olajban 5 perc alatt megpirítjuk. Sóval, borssal fűszerezzük, kivesszük. Az újhagymát és a paradicsomot 1 ek olajban megpirítjuk, kivesszük.
  3. A maradék olajban a húst megpirítjuk, sóval, borssal fűszerezzük. Megszórjuk a liszttel, további 1 percig pirítjuk, majd felöntjük a levessel, borral és tejszínnel. Felfőzzük, sóval, borssal fűszerezzük.
  4. Hozzáadjuk a zöldborsót, kb. 5 percig főzzük, majd hozzáadjuk a gombát, hagymát, paradicsomot és felfőzzük. Sóval, borssal ízesítjük.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 110
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 4856
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Én rizzsel tálaltam, de burgonyarösztivel is nagyon finom.

Címlapról ajánljuk

További cikkek