Tejszínes eperturmix recept

1 adag
247
kcal
Tejszínes eperturmix
Tejszínes eperturmix
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mi más lehetne egy könnyű nyári este a nasi, mint friss eperturmix? Kevésbé szép, vagy régebbi eperből is készíthetjük, amit már máshová nem tudunk felhasználni, vagy nem szívesen esszük meg magában. A tejszíntől habosabb, és kicsit nehezebb az állaga, fogyókúrához ezért sajnos nem megfelelő. :) Frissen lehűtött hozzávalókból az igazi!

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Egy-egy nagyobb szem édes epret kapjatok be mellé! ;)

alapanyagok

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
szezon: nyár
diéta: tojásmentes
adag: 6 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

epershake, tejes eperturmix, epres tejszínes turmix, cukros turmix eperből
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megmossuk és megpucoljuk az epret.
  2. Beletesszük a turmixgépbe, majd hozzátesszük a tejet, cukrot, tejszínt.
  3. Minden hozzávaló előtt bekapcsoljuk a turmixgépet egy pillanatra.
  • költség: 600 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
nézettség: 3 741
elküldve: 1
receptkönyben: 55
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Az ördög szakácsnője

Mióta szakács: 2012.04.01.
34 recept

Hozzászólások

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

Legfrissebb cikkek

Ne hagyd, hogy megbarnuljon!
Ne hagyd, hogy megbarnuljon!
Mitől barnulnak meg a gyümölcsök, zöldségek, veszítenek-e tápanyagaikból, és hogyan lehet megállítani az oxidációt?
Spájzolj be zöldfűszereket télire!
Spájzolj be zöldfűszereket télire!
Hogy hogyan? Erre számtalan lehetőséged van. Segítünk eligazodni, hogy megtalálhasd a neked legmegfelelőbb módszert.
Vigyázat, paradicsomszezon vége!
Vigyázat, paradicsomszezon vége!
Nemsokára eljön a nap, hogy hiába keressük a piacon az ízes, lédús paradicsomokat, csak melegházi nevelésű társaikkal találkozunk. Főzzünk az utolsó adagból finomakat!
A hét szakácsa: Inom
A hét szakácsa: Inom
Eheti kiemelt szakácsunk Inom, aki Debrecenből küldi isteni sütireceptjeit. Legnagyobb elismerés számára, ha lányai megdicsérik az általa készített "Inomságokat".
247