r
Nosalty Logó

Tejszínes csirkeragu joeanne konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
joeanne
Tejszínes csirkeragu joeanne konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1204 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 4815 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 134 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.9 g

Zsír

  • Összesen
    65 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    270 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1531.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    226 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    134 mg
  • Foszfor
    775 mg
  • Nátrium
    319 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    538.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    779 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    236 micro
  • Kolin:
    229 mg
  • Retinol - A vitamin:
    301 micro
  • α-karotin
    1872 micro
  • β-karotin
    4805 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    1996 micro
Összesen 1204 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    263.7 g

Zsír

  • Összesen
    259.9 g
  • Telített zsírsav
    104 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    95 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    1081 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6126.7 g
  • Cink
    26 mg
  • Szelén
    249 mg
  • Kálcium
    903 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    537 mg
  • Foszfor
    3101 mg
  • Nátrium
    1276 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    314.3 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    40 mg

VÍZ

  • Összesen
    2154.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3116 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    190 mg
  • D vitamin:
    139 micro
  • K vitamin:
    164 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    103 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    943 micro
  • Kolin:
    917 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1203 micro
  • α-karotin
    7490 micro
  • β-karotin
    19220 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    7984 micro
Összesen 4815 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    169.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    35 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    208 micro
  • β-karotin
    533 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    221 micro
Összesen 134 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húsból és leveszöldségből húslevest főzünk.
  2. A húslevesből kiveszünk annyit, hogy a borsót és a gombát meg tudjuk benne főzni.
  3. A vajon megpirítjuk a lisztet, majd felöntjük 3szedőkanál húslevessel.
  4. Majd hozzáadjuk a bort, tejszínt, citromlevet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk.
  5. Mehet bele a megfőtt borsó és gomba, a húslevesből kivesszük a sárgarépát, és azt is belevagdaljuk.
  6. A csirkéről leszedjük a bőrt, majd a csontokról a húst, és feldaraboljuk, mehet ez is szószba.
  7. Ezt párolt rizzsel szolgáljuk.
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 78
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 7716
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 09.

Ajánló

A vasárnapi húslevest, ami megmarad, jól fel lehet használni erre.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
joeanne 17 recept

Spárgával is finom. A vasárnapi húslevest, ami megmarad, jól fel lehet használni erre.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek